Зворушливим та незабутнім стало вчора свято першого дзвоника для школярів Білогірської, Плужненської, Ямпільської громади.

У День знань представники агрофірми «Перлина Поділля» привітали учнів, батьків, педагогічні колективи закладів, а особливо першокласників з початком нового навчального року.

– Співпраця закладів освіти громади і «Перлини Поділля» триває вже багато років і приносить плідні результати, – каже заступник генерального директора Сергій Яловчук. – Бажаємо, щоб кожний учбовий день буде світлим, радісним і насиченим. Працівники нашої агрофірми впевнені, що зерна знань, які вчителі та батьки посіють у ваших юних душах, зростуть урожаєм мудрості та натхнення на благо України.
Наснаги й витримки вам учням та батькам у новому навчальному році. Щира вдячність шановним педагогам за самовіддану працю та бездоганне виконання найвідповідальнішої місії – виховання підростаючого покоління. – підсумував пан Яловчук на сторінці підприємства у Facebook 


Для довідки: ТОВ «НВА «Перлина Поділля» займається рослинництвом та молочним скотарством. Молочне стадо представлене голштинською та українською червоно-рябою молочними породами. Загальне поголів'я — 2400, серед них дійних корів — 1143 голів. Середній річний надій на фуражну корову за 2018 рік — 8800 кг.

З 2018 року вся молоко-сировина на підприємстві виробляється екстра-класу, відповідає європейським стандартам та реалізується на Тернопільський молокозавод, де виготовляють продукцію під брендом «Молокія». Крім того ТОВ НВА «Перлина Поділля» пройшло сертифікацію для експортування молока закордон.