Програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України" оголошує грантову програму, спрямовану на підвищення кадрового потенціалу українського бізнесу. Загальний обсяг фінансування грантової програми - $2 млн. У рамках програми передбачається надати близько 20 грантів обсягом від $35 000 до $150 000. 

Подати заявку на отримання грантових коштів можуть малі та середні підприємства, бізнес-асоціації, неурядові організації, бізнес-спільноти та інші організації з розвитку підприємництва. Реалізація грантової програми сприятиме розвитку професійного навчання та підприємництва, пов’язаного з машинобудуванням, електротехнічним виробництвом, логістикою, виробництвом товарів меблевої, текстильної та інших переробних галузей, сфери індустріального дизайну та індустрії моди, розвиток навичок для експорту, міжнародної торгівлі та європейської інтеграції. 

Прийом заявок триватиме до 1 грудня 2023 року (включно). Враховуючи значний інтерес, прийом та розгляд заявок буде відбуватися поетапно з наступними дедлайнами: 28 серпня; 16 жовтня; 1 грудня 2023 року.

Детальна інформація щодо подачі заявки, необхідних документів та критеріїв відбору за посиланням: https://bit.ly/3DNQXLU

Довідково. Програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України" підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі. 

З усіма наявними грантовими можливостями від Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" можна ознайомитися за посиланням https://chemonics.submittable.com/submit