На виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради було обговорено проблемне питання благоустрою місцевих зупинок в населених пунктах громади, які належать до підпорядкування служби автомобільних доріг Хмельницької області. Проте, численні звернення громадян та селищної ради до власника майна ситуацію із наведенням порядку на зупинках та прилеглих територіях в цей час не змінили… Тому усі старости, враховуючи свої можливості, взялися наводити благоустрій зупинок та прилеглих територій.

Староста сіл Йосипівка, Іванківці, Теліжинці та Уласово-Русанівка Іван ЛУЦЕНКО говорить: «Нещодавно по селах Йосипівського старостинського округу спільно із жителями проведено ряд заходів з упорядкування сільських зупинок громадського транспорту. Взяли активну участь, як завжди, небайдужі жителі сіл. Кожен з тих, хто прийшов на допомогу, зробив свій посильний внесок в зовнішній вигляд наших сіл. Приємно усвідомлювати, що навколо нас є такі люди, завжди готові прийти на допомогу, відклавши свої справи для покращення благоустрою сіл.
Території навколо зупинок було обкошено, зібрано сміття, оновлено будівлі руками наших односельців. Особлива подяка нашому земляку, майстру своєї справи, художнику Валерію Солтусу, який безкорисно виділив кілька вихідних свого особистого часу і розписав зупинку в с.Іванківці, а також керівнику ПП «ПЛАЙ ОВ» Валерію Антонишину, який люб’язно надав спонсорську допомогу для придбання потрібних фарб. Дякую всім за допомогу, витрачені сили, старання і час.»