Фото зі сторінки КНП НМР “СМСЧ м. Нетішин”

Почесний нагрудний знак «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного отримав фельдшер приймального відділення комунального некомерційного підприємства Нетішинської міськради «СМСЧ м. Нетішин» Дмитро Поночевний.

На сторінці медзакладу у Facebook зазначається, що у мирний час Дмитро Поночевний працював фельдшером в лікарні. До лав ЗСУ чоловік був мобілізований із весни минулого року. Тепер, окрім медичного спорядження, бере із собою бронежилет.
“Увесь цей час він героїчно стоїть на захисті рідної країни та свято вірить в Перемогу. У нетипових умовах, зібравши волю в кулак, робить те, що добре вміє – рятує життя”, – пишуть про фельдшера колеги.
У медзакладі додають, що пишаються ним, безмежно вдячні за стійкість, відвагу, професіоналізм та людяність, а також чекають, аби разом відсвяткувати перемогу.

Нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.