Провів позачергову сесію міської ради.
Серед ключових рішень:
- Внесення змін до Програми шефської допомоги військовим частинам. Додали ще 7 млн грн на придбання FPV-дронів. Наразі уже виділена сума складає 13 млн грн, плюс ще 7 млн грн - зарезервовані. Хочемо зробити першу бюджетну закупівлю, і у тому разі, якщо вона буде вдалою, додамо ще кошти. Загалом з казни міста на різні напрямки обороноздатності, пільги та підтримку родин Героїв, військових виділено 405 млн грн, ще на 500 млн грн ми віддавали Міністерству оборони через військові облігації.

- Внесли зміни до Програми підготовки мешканців до національного спротиву та статуту навчально-тренувального центру – передбачили можливість створення спортивно-стрілецького клубу, аби за вже виділені кошти можна було придбати 15 одиниць стрілецької зброї і використовувати у навчанні учнів, студентів, ДФТГ, військовослужбовців та за можливості населення у тирі, який нещодавно презентували.
- Призначили щомісячні премії та стипендії для 28 обдарованих учнів та 32 педагогів.
- Відвели прибережні смуги річки Південний Буг там, де ще не відводили: від межі громади до вул. Кам’янецької та від вул. Трудової до завершення межі тергромади у бік Копистина.
- Відвели низку ділянок під сквери. Загальна площа – 9 га.
- Ділянку 650 метрів квадратних у Дубове відвели під будівництво бомбосховища для мешканців.
Працюємо далі…
Тримаймо стрій!», - зазначив міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.