Городоцька районна рада затвердила Програму підтримки осіб, які постраждали під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, сімей загиблих  (постраждалих) військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції  у східних областях України та сімей військовослужбовців, які загинули (постраждали) під час військових навчань, призваних на військову службу на 2015-2016 роки. Для реалізації програми з районного бюджету виділено на 2015 рік 211,6 тисячі гривень.

Одноразову допомогу отримали 138 членів сімей учасників АТО на суму 157,8 тисячі гривень.
Як зазначила начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Ольга Зелінська, на обліку в них перебуває 60 учасників бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції. Згідно із законом про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту, вони мають право на безоплатне забезпечення санаторно-курортним лікуванням, 75-відсоткову знижку на оплату житлово-комунальних послуг тощо.
Пільгами на житлово-комунальні послуги користуються усі 60 сімей. А на обліку для забезпечення санаторно-курортною путівкою перебуває нині 9 чоловік. Для п’ятьох уже виділено путівки — у санаторій “Феофанія” (м. Київ) та “Орізонт” (Одеська область).
Окрім того, прийнято рішення про те, що районний територіальний центр соціального обслуговування надаватиме соціально-медичні послуги учасникам АТО та членам їхніх сімей у реабілітаційному центрі “Віра в життя” — на платній основі за рахунок місцевого бюджету. Відповідальною особою, яка буде взаємодіяти з Центром допомоги від учасників АТО, обрано Ігоря Олійника.
Започатковано зустрічі з хлопцями, які захищали Батьківщину на сході. Остання відбулася 15 жовтня. За словами Ольги Петрівни, саме на таких зустрічах найкраще дізнатися про проблеми учасників АТО. До того ж, це ще  прекрасна нагода поінформувати їх про права і пільги. Так, уже після цієї зустрічі до санаторіїв вирушили троє наших захисників.