Приємна новина в молодіжній спільноті Хмельницького: наймолодша лауреатка Премії міського голови 2021 року, депутатка Молодіжної ради Хмельницького, студентка Хмельницького політехнічного фахового коледжу НУ «Львівська політехніка» Maria Surnyk стала фіналісткою міжнародної програми CCI 2023. 

Свої двері Марії відчинив Американський Northern Virginia Community College. Вона навчатиметься в штаті Вірджинія, що поблизу Вашингтона та дистанційно на 4-му курсі ХПФК. Серед навчальних дисциплін – маркетинг, підприємництво. Також студенти CCI беруть участь у стажуванні чи професійному проєкті, який зв’яже їх академічні курсові роботи з практичним досвідом у своїй галузі навчання та допоможе їм набути практичного професійного досвіду.

Окрім того, протягом усього року обміну учасники CCI шукають лідерські позиції в університетському містечку та в приймаючій громаді, діляться своєю культурою з американськими та іншими іноземними студентами за допомогою формальних і неформальних заходів.

Готуючись до захопливої подорожі, Марія завітала до Агенція розвитку Хмельницького за цікавинками для американських друзів та до управління молоді та спорту обговорити можливості співпраці молодіжних громад онлайн.

Бажаємо великої енергії та успіху в навчанні за програмою ССІ, примножувати та поширювати українські традиції в США, отримати безцінні знання з бізнес – менеджменту та реалізувати їх в Україні.