26 вересня в навчально-тренувальному центрі ВП ХАЕС відбулася екскурсія для призерів обласної інтернет-олімпіади з математики. Старшокласники освітніх закладів міста Нетішина ознайомилися з виробничими процесами на АЕС та системою професійної підготовки атомників.

Після завершення екскурсії відбулося нагородження молоді за високі досягнення у вивченні профільних для ядерної галузі предметів. Школярі отримали подарунки та Подяки від ДП «НАЕК «Енергоатом».
Забезпечення висококваліфікованого кадрового резерву, один із важливих напрямків діяльності Енергоатома. Компанія приділяє значну увагу роботі з молоддю, реалізовуючи інформаційно-просвітницькі заходи. Їхня мета – підтримка українських учнів та мотивація до отримання освіти за атомно-енергетичним напрямом у профільних вишах.
Про один з таких заходів, «KhNPP Atomic School 2023-2024», який розпочинає Хмельницька АЕС розповів заступник генерального директора з персоналу ВП ХАЕС Володимир Гудзь, вітаючи обдаровану молодь.
«KhNPP Atomic School 2023-2024» запрошує до участі учнів 9-11 класів, хто прагне розвиватися. Заняття в атомній школі проходитимуть один раз на тиждень у різних локаціях Хмельницької АЕС. Щоб взяти участь у проєкті, необхідно заповнити реєстраційну форму: https://bit.ly/3RAd7JR