Нещодавно учні Деражнянського ліцею №3 імені Героя України Івана Зубкова та Зяньковецького ліцею передали військовим із 86-го окремого батальйону територіальної оборони Хмельниччини теплий зимовий одяг та грілки.  Надіслали їх поштою землякам-захисникам, які на Херсонському напрямку боронять кордони нашої країни, розповідають у Деражнянській міській раді.

Герої сьогодення, під час ротації, вирішили особисто подякувати школярам за постійну підтримку. Військовослужбовці Олександр та Руслан із 86-го окремого батальйону територіальної оборони Хмельниччини у відвертій і щирій розмові розповіли дітям про війну, дітей у прифронтових містах та подякували учням за їхню постійну підтримку.
«З початку війни діти дуже перейнялися подіями, які відбуваються у нашій країні та вирішили зробити свій внесок у підтримку військових та наближення Перемоги України над російським ворогом, — наголосив Деражнянський міський голова Андрій Ковпак. — Хочу сказати, що нашу країну очікує гарне майбутнє, адже його творитимете саме ви — діти з великим, чуйним серцем, наповненим любов’ю до рідної землі. Щиро дякую усім за те, що ви робите для наших воїнів. Низький уклін та подяка вашим батькам, які виховують справжніх патріотів своєї країни.
Слава Україні! Пліч-о-пліч до Перемоги!».