«Сльози в очах, виснажені руки та стомлені плечі… Ці неймовірні люди плетуть маскувальні сітки. Плетуть їх дуже швидко, професійно і надзвичайно гарно. Плетуть практично без вихідних. Кожна сіточка сплетена з любов’ю та вірою в Перемогу», - так говорить про підрозділ «Сітки», який діє при волонтерському штабі «Жіночий батальйон, керівник штабу Наталія Форсюк.

З перших днів війни в ліцеї №1 діяв волонтерський штаб. Там і познайомились волонтери. Одні збирали всіляку допомогу для воїнів та внутрішньо переміщених осіб, інші - плели маскувальні сітки та готували домашні смаколики. Пропозиція Наталії Форсюк працювати всім «одним фронтом» була схвально прийнята. Згодом до них приєдналися і жіночки-волонтери поважного віку. Ось так і з’явився у «Жіночому батальйоні» підрозділ «Сітки». Нині до його складу входить 2 рої. Керівник 1 рою - Людмила Бродська, керівник 2 рою –- Тетяна Стасюк. А координатором усього підрозділу (двох волонтерських роїв) та співкерівником 2 рою є Леся Рогатюк.
«Маскувальна сітка для наших хлопців дуже потрібна. В нас її замовляли навіть із-за кордону на Бахмутський напрямок. Знайшли у волонтерських чатах «Жіночий батальйон», написали мені. І ми передали за адресою», - розповідає Наталія Форсюк.