Наприкінці минулого року організація молоді Хмельницької атомної електростанції започаткувала благодійну ініціативу зі збору коштів для вихованців Ізяславського навчально-реабілітаційного центру та Нетішинського центру комплексної реабілітації «Мрія».

Протягом декількох тижнів скриньки для збору коштів мандрували від одного до іншого підрозділу ХАЕС. Долучилися до ініціативи і нетішинські поліцейські, рятувальники та нацгвардійці.
Минулого тижня атомникам вдалося втілити ще одне прохання реабілітаційного центру Ізяслава. За кошти благодійників-учасників благодійної акції придбали унікальну кабіну кінезотерапії з розвантажувальною системою та систему «Павук».
Обладнання для відновного лікування та проведення індивідуальної кінезотерапії вже встановили, й дітки з радістю займаються разом із реабілітологами. Кінезотерапія у стані напіввагомості дозволяє максимально розвантажити м’язи, працювати з будь-якими м’язами і суглобами.
Під час візиту працівники навчально-реабілітаційного центру показали гостям, яку користь приносить обладнання, подароване атомниками у грудні. Вертикалізатор та ходуни допомагають діткам розвиватися та пізнавати світ.
Невеличкі кроки на шляху до повноцінного життя – результат копіткої роботи багатьох людей.