У Старокостянтинові під час ліквідації наслідків рашистських ракетних атак загинув учасник АТО Сергій ЛИСЮК.

Протягом двох днів — 5 та 6 серпня наша область потерпала від обстрілів клятої росії, яка кілька разів атакувала Старокостянтинів. На превеликий жаль, маємо важку втрату — молодого рятувальника, життя якого обірвала війна… Про цю трагедію повідомила сестра загиблого Сергія Лисюка — Ольга Маргулова.

«Братику, наш дорогий Сергію, ти так рано пішов від нас. Кляті скоти забрали сина в мами, коханого чоловіка у дружини, тата у малесеньких діток. Мій син більше не побачить свого хрещеного батька.
Ви з Людмилою так довго чекали діток, і малесенькі сонечки з’явилися у вашій сім’ї. Ти мав би жити, кохати, бути прикладом для сина, носити на ручках свою малесеньку донечку-принцесу, якій лише місяць», — написала вона.
Ольга наголосила, що її брат вистояв в АТО, але його життя обірвала війна. Впродовж останніх років Сергій Лисюк працював рятувальником.
«Кожну секунду, поки тобі рятували життя, я молилась і просила Господа залишити тебе. Але дива не сталося. Ти був чудовою і надзвичайно доброю людиною. Не такою мала бути наша зустріч цього тижня. Спочивай з Богом», — сказала сестра.
Із невимовним болем вона пише, що «найбільше хотіла б, щоб Сергій жив і радів життю, разом із коханою дружиною бачив, як ростуть крихітні діточки. Щоб міг обійняти маму. Щоб робив добрі справи. Щоб вони разом у колі сім’ї, як завжди, збиралися на Великдень і Різдво.
Та не буде все вже, як раніше… Спочивай, наш Герою».
Також і вчителька Сергія Лисюка у мережі «Фейсбук» розмістила допис про нього: «Небесне військо поповнилося ще одним учнем нашого закладу. Ліквідовуючи наслідки атаки на місто, загинув Сергій Лисюк. Найщиріші співчуття та низький уклін родині... Вічна слава і світла пам’ять нашому
ГЕРОЮ!»
Із мужнім захисником-рятувальником Сергієм Лисюком, який загинув від отруєння чадним газом, попрощалися 8 серпня в Гарнізонному будинку офіцерів у Старокостянтинові.
Герої не вмирають! Вони вічно житимуть у наших серцях!
Вклоняємося перед кожним…