збивають людей на пішоходних переходах.

У Хмельницькому о пів на першу дня 33-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Volkswagen», допустив наїзд на 62-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок автопригоди пішохідка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

У місті Дунаївцях близько 7-ої години вечора 39-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2103», допустив наїзд на пішохода, який вийшов на проїжджу частину. Внаслідок цього 67-річний пішохід отримав травми та був госпіталізований до травматологічного відділення Дунаєвецької багатопрофільної лікарні.

У Хмельницькому 36-річний водій автомобіля «Volkswagen», рухаючись по вулиці Чорновола, допустив наїзд на 60-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок аварії жінка отримала тілесні ушкодження.

В автопригоді травмувалась ще одна хмельничанка. На 86-річну пенсіонерку на нерегульованому пішохідному переході по вул. Шевченка наїхав тролейбус під керуванням 63-річного місцевого жителя. Жінку госпіталізували.

33-річний житель Хмельницького, керуючи автомобілем «Volkswagen», допустив наїзд на 62-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок автопригоди пішохідка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.