У Хмельницькому мають завершити ремонти доріг та прибудинкових територій, що тривали протягом цього року, бо з настанням холодів окремі види робіт доведеться призупинити.

Тим не менш, поки дозволяє погода, комунальники продовжують свою діяльність,  завершується капітальний ремонт навколо трьох будинків на вулиці Сковороди, №9, 9/1, 11/2, прибудинкові території частково вимощують, частково вкривають новим асфальтобетонним покриттям, встановлюють борти, роблять тротуари, оформлюють зелені зони, майданчики де можна сушити білизну. Між багатоповерхівками №9 і №9/1 облаштовано сходи та підпірну стінку, а в будинку №11/2 для людей з особливими потребами зводять пандус. Загальна вартість цих робіт становить три мільйони шістсот тисяч гривень. Ще до початку зазначеного ремонту тут замінили теплові мережі та мережі водопостачання, роботи виконували комунальні підприємства «Південно-Західні теплові мережі» та «Хмельницькводоканал». Минулого року поруч будинків встановили нове зовнішнє освітлення. Тепер тут світле, комфортне місце для перебування та відпочинку мешканців.

У листопаді на спільній прибудинковій території встановлять новий дитячий майданчик (проект-переможець Бюджету участі). Вже виготовлено необхідне обладнання. Це буде дитячий комплекс з гіркою, гойдалками, каруселлю, зі спортивним тенісним столом.

Капітально ремонтують вулицю Глінки, що у мікрорайоні Дубове. Працівники підрядної організації вклали тут нову щебеневу основу та встелили вирівнюючий (нижній) шар асфальтобетонного покриття, а ремонт вулиці повністю завершать наступного року.

Наближається до закінчення капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці П'яскорського (до провулку Городнього). Вистелено майже  шістсот п’ятдесят квадратних метрів асфальтобетонної суміші на проїзній частині. Також будуть облаштовані в'їзди та входи до будинків.