З нагоди сторічного ювілею Українського товариства мисливців і рибалок та облорганізації УТМР у Хмельницькому відбулися урочисті збори, в яких взяли участь голова президії Всеукраїнської ради УТМР Микола Шуляр, заступник голови облдержадміністрації Володимир Білик, заступник голови обласної ради Валентин Соколюк, заступник Хмельницького міського голови Роман Примуш, заступник начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Юрій Безноско, голова обкому профспілки працівників лісового господарства Віталій Лісовий.

Звертаючись із вітальною промовою до присутніх, Микола Шуляр наголосив, що впродовж усіх років існування організація дбає про збереження та збільшення поголів’я диких тварин. Виступаючий високо оцінив діяльність Хмельницької облорганізації УТМР, яку очолює Григорій Сагайдак. Вона – серед найкращих у державі.
З доповіддю про діяльність облорганізації УТМР виступив Григорій Сагайдак, який зазначив, що понад 10 тисяч мисливців об’єднані в 20 районних організацій з правами юридичної особи, діє 394 первинних мисливських колективи. За обласним та районними осередками до 2033 року закріплено мільйон 286 тисяч гектарів угідь. Мисливці охороняють їх від хижаків та браконьєрів, ведуть підгодівлю дичини, поголів’я якої постійно зростає. Останніми роками в угіддя випущено чимало зайців- русаків, фазанів.
За багаторічну сумлінну працю і вагомий особистий внесок у розвиток товариства, в організацію природоохоронних заходів по збереженню та відтворенню природних ресурсів тваринного світу України та з нагоди сторіччя УТМР голова президії Всеукраїнської ради УТМР Микола Шуляр нагородив Почесними грамотами: Володимира Фурмана – попереднього голову обласної організації УТМР, Петра Пешка – начальника обласного управління лісового та мисливського господарства, Віру Балу (Старосинявська організація УТМР) Володимира Горду (Красилівська організація), Миколу Каравана (Славутська організація), Віктора Кульбу (Білогірська організація), Сергія Паламарчука (Полонська організація), Людмилу Процик (Летичівська організація), Володимира Прокопчука (Ярмолинецька організація). А за дорученням голови Державного агентства лісових ресурсів України Юрія Болоховця за вагомий особистий внесок у збереження державного мисливського фонду, охорону природних угідь та з нагоди сторіччя УТМР оголошено подяку Григорію Сагайдаку.
Також багато з присутніх отримали грамоти, подяки, цінні подарунки від обласної державної адміністрації, обласної ради, Хмельницької міської ради.