На Ізяславщині та у Шепетівському районі відкрилися поліцейські станції, повідомляє пресслужба Хмельницької поліції.

Поліцейські станції розташовані у селах: Кунів (Плужненської тергромади) та Нове Село (Сахновецької тергромади). Обидві станції розташовані на території колишнього Ізяславського району.

У Плужненській тергромаді уже друга станція за рахунком. Перший поліцейський офіс був відкритий в адміністративному центрі громади, а другий почав свою роботу лише вчора у селі Кунів. Тепер 23 села громади будуть обслуговувати Михайло Гончарук та Олег Ткачук. Варто зазначити, що станція в Куневі має стратегічне місце розташування, адже неподалік проходить межа трьох областей: Хмельницької, Тернопільської та Рівненської.

У Сахновецькій тергромаді розпочинає роботу поліцейський офіцер Сергій Білан.

На відкритті поліцейських офісів завітали заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський, керівництво Шепетівського райуправління поліції та місцевого відділку, а також самі поліцейські офіцери громади. Крім того, на відкритті станцій були присутні місцеві жителі та керівники громад.

«Проект «Поліцейський офіцер громади» дуже гарно зарекомендував себе як в межах області, так і по всій Україні. Переконаний, що незабаром і ви, жителі громади, відчуєте переваги того, що ваш поліцейський завжди поряд»,— зазначив Валентин Білянський.

Нагадаємо, що на Хмельниччині діють 47 поліцейських станцій.