«Запрацювало оновлене реабілітаційне відділення для військових разом з родинами на базі рекреаційного центру «Берег надії». Відділення розраховане на 30 ліжок. Загалом центр розрахований на 110 осіб. Приміщення повністю відремонтували, придбали сучасне обладнання для фізичної та психологічної реабілітації. Встановили нову котельню. У відділенні працює ергокухня, є соляна кімната, масажні кабінети, зали для різних видів реабілітації. 

Загальна вартість проєкту – понад 5 млн грн. Штат «Берегу надії» збільшили з 18 працівників до 40. Тут працюють досвідчені реабілітологи, психологи, медичні працівники. Частина з них – колишні військові, бойові медики. У багатьох рідні воюють. Є серед працівників і члени родин полеглих. Увесь колектив максимально вмотивований на якісну роботу.

Перший заїзд відбудеться 19 квітня. Крім фізичної, психологічної реабілітації, медичних послуг клієнти матимуть екскурсії, велотури, заняття із скандинавської ходьби, можливість займатися спортом.

Реабілітація та рекреація для військових, які цього потребують, та їхніх родин раз на рік безкоштовна.

Розуміємо, що двох реабілітаційних відділень (перше ми нещодавно відкрили при міській лікарні) у сучасних умовах мало. Тому вже цього року розраховуємо почати будівництво Центру психічного здоров’я та реабілітації. Зараз виготовляємо проєктно-кошторисну документацію.

Працюємо далі!» - написав міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі «Фейсбук».