Ще 116 українських бійців звільнені з полону!  Це результат роботи Об’єднаного центру з координації пошуку та звільнення військовополонених, який виконав рішення Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. 

До своїх родин повертаються 87 представників ЗСУ, восьмеро бійців тероборони (серед яких одна жінка), семеро нацгвардійців, шестеро представників нацполіції, п’ятеро прикордонників, двоє військових моряків, один представник ДСНС.
Серед визволених — полонені на донецькому напрямку, зокрема, під Бахмутом та в Маріуполі, а також на Київщині, Луганщині, у Херсонській, Сумській та Чернігівській областях, на Запоріжжі та в Харківській області.
Визволені з полону 114 військовослужбовців рядового і сержантського складу та двоє офіцерів.
23 звільнених оборонця мають поранення або хворі, дехто втратив кінцівки внаслідок обморожень. Наймолодшому з визволених воїнів нещодавно виповнився 20 років, найстаршому — 62 роки.
Також у межах обміну відбулася репатріація тіл загиблих волонтерів Крістофера Метью Перрі з Великої Британії та новозеландця Ендрю Тобіаса Метью Бегшоу, а також українського добровольця Євгенія Кулика, який служив у французькому іноземному легіоні, але після початку повномасштабного російського вторгнення повернувся захищати Батьківщину.

На фото: журналіст та ресторатор Максим Колесников вперше за рік їсть свіжий фрукт.