«Впродовж двох днів заступники міських голів та керівники структурних підрозділів різних громад за ініціативи організації «Угода мерів» переймали досвід Хмельницької громади у впровадженні енергетичної та кліматичної політики.

Говорили про проєктний менеджмент та планування проєктів на рівні критичної інфраструктури: управління відходами.
Ми завжди радо ділимося досвідом, особливо у сфері управління відходами. Коли самі починали зміни у цьому напрямку кілька років тому, стикнулися із критичною нестачею інформації. Я впевнений, що більшість ініціатив, які ми реалізовуємо в себе, можна втілити у всіх громадах, не всі вони потребують значного фінансування, більшість – просто бажання робити.
Вже вдруге управління економіки Хмельницької міської ради провело навчання для охочих отримати нові знання в аграрній галузі, відкрити власну справу або розвивати уже діючий бізнес. Участь взяли внутрішньо переміщені особи, підприємці, які працюють в галузі тваринництва. Цього разу ми мали 24 учасники, а це 24 людини, які хочуть змін, хочуть відкрити чи розвивати свою справу. Кожною такою людиною треба захоплюватися!
Працюємо далі…
Тримаймо стрій!», - зазначив міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.