Мережа Ланет продовжує роботу з розбудови волоконно-оптичної інфраструктури в сільській місцевості України. Нещодавно компанія завершила будівництво телекомунікаційних мереж у селі Ходорівці Хмельницької області, надавши його мешканцям доступ до високошвидкісного інтернету.

У невеличкому населеному пункті у межах національного природного парку «Подільські Товтри», оператор розгорнув оптичну мережу стандарту PON (Passive Optical Network). Відтепер місцеві мешканці можуть користуватися інтернетом зі швидкістю до 500 Мбіт/с.
Технологія PON дозволяє надійно та економно забезпечувати широкосмуговим доступом велику кількість абонентів за допомогою єдиної волоконно-оптичної лінії. Вона ідеально підходить для підключення віддалених сільських районів.
Ходорівці є досить цікавим населеним пунктом з історичного та природного погляду. На його території виявлено сліди поселення скіфських часів, село відоме розписами хат, а поряд розташована ботанічна пам’ятка – «Алея горіха волоського».
Раніше повідомлялося, що фахівцями Мережі Ланет було завершено прокладання сучасної оптоволоконної лінії зв’язку у селі Колибаївка, що також розташоване у Хмельницькій області.