Кореспондент газети «ПВ» Інна Мельник вручає закуплені журналістами медикаменти

Журналісти редакції обласної газети «ПВ», незважаючи на свою скромну заробітну плату, зібрали кошти і закупили необхідні ліки для бійців у зону АТО та для поранених, котрі перебувають у військовому госпіталі.
Вже не вперше редакція газети допомагає військовослужбовцям, які своїм життям виборюють нашу з вами незалежність. Постійно й оперативно журналісти часопису висвітлюють героїчні подвиги бійців, їхню мужність і відвагу, яку вони щодня проявляють на війні з так званим «братнім» народом. І у нас болить серце та щемить душа, коли доводиться писати мартирологи за загиблими подолянами. Але війна є війна. 
Незважаючи на нестабільне фінансове становище, «ПВ» намагаються матеріально підтримувати нашу Українську армію. Ще на початку війни з агресором, в квітні, на реквізити Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького переказаний одноденний заробіток усіх членів колективу редакції. Згодом були переказані чималі кошти на рахунок благодійної організації «Подільський фонд допомоги Українській армії», яку створили за ініціативи голови обласної ради Івана Гончара. 
Дізнавшись від Олександра Завроцького, командира військового госпіталю, про збір медикаментів на лікування бійців у зоні АТО та поранених, які перебувають на лікуванні у військовому госпіталі, ми, за принципом хто скільки може, зібрали майже дві з половиною тисячі гривень. Озброївшись списком необхідних ліків, вирушили в аптеку. Сьогодні бійці потребують насамперед ліків від ГРВІ, вітамінів, перев’язувальних матеріалів та багато чого іншого. В аптечному пункті госпіталю надають необхідний перелік ліків. Тому, якщо хтось, прочитавши цю статтю, виявить бажання долучитися до благочинної справи — ми будемо раді.