Оброблено понад сімдесят відсотків протоколів до Хмельницької міської ради.

На своїй сторінці у Facebook заступник міського голови Володимир Гончарук повідомив, що за результатами обробки 73% протоколів у боротьбі за сорок два крісла у міській раді «Сила і честь» набрала 2,74% голосів, «Команда Симчишина» – 54,83%, «Європейська солідарність» – 6,9%, «Слуга народу» – 6,73%, «За конкретні справи» – 3,38%, «За майбутнє» – 6,38%, «Батьківщина» – 7,62%.

Таким чином зараз лідирує «Команда Симчишина», на другому місці ВО «Батьківщина», а за попередньою інформацією, що надходить з різних джерел, за діючого мера проголосували понад вісімдесят відсотків виборців, тому другого туру в обласному центрі не передбачається. Втім, ТВК продовжує приймати протоколи від дільничних виборчих комісій і невідомо коли цей процес скінчиться, тож офіційно озвучувати навіть приблизні результати поки ніхто не береться.  

За результатами попереднього паралельного підрахунку «Команди Симчишина», діючий мер - Олександр Симчишин, висунутий ВО «Свобода», набирає понад вісімдесят сім відсотків, Інна Ящук від «Слуги Народу» отримала 4,97%, Анатолій Собко від «За конкретні справи» - 2,7%, Богдан Лукашук від «Батьківщини» – 2,29%, а Іван Гончар від «Сили і честь» - 2,11%.