відпочивали дітки з Ярмолинеччини. Адже одним із першочергових завдань, вважає керівництво громади, є максимальне охоплення оздоровчими та відпочинковими послугами дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки відповідно до Законів України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» та «Про охорону дитинства».

Двадцять шість діток Ярмолинецької селищної ради, які належать до пільгових категорій: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей та діти учасників бойових дій, відпочивали в оздоровчо-спортивному таборі «Лісотехнік», що у селі Рибаківка Березанського району, на Миколаївщині. Путівки та квитки на проїзд залізничним транспортом придбали коштом бюджету Ярмолинецької селищної ради.
Табір «Лісотехнік» став переможцем тендерних процедур і надав найбільш комфортні умови для відпочинку дітей, інформують на сайті громади. Не лише оздоровчий, а й емоційно яскравий, змістовний і насичений, та, найголовніше, – безпечний відпочинок залишиться у пам’яті дітлахів лагідним морем, танцями, конкурсами, спортивними та інтелектуальними змаганнями.