За повідомленням пресслужби Укравтодору на ділянці дороги між селами Заруддя та Пашківці монтують водовідведення.

Реалізують водовідведення за допомогою вимощення прекомічних лотків, бордюрів та водоприймальні колодці. Нагадаємо, що поточний середній ремонт проводиться на ділянці дороги загального користування державного значення Н-03 Житомир - Чернівці, км 166+247 - км 170+449, від повороту на село Заруддя до повороту на Пашківці.
Будьте уважні та обережні на автошляху, звертайте увагу на нові знаки та розмітки неподалік від проведення ремонтних робіт, не перевищуйте швидкісні обмеження.
Довідково:
Міцність і стійкість земляного полотна і дорожнього одягу автомобільної дороги значною мірою залежать від вологості ґрунтів, які складають земляне полотно. Крім того, дія поверхневих вод може призвести до таких руйнувань земляного полотна, як розмивання узбіччя, зсув і розмивання укосів. Тому, для нормального функціонування автомобільної дороги необхідне влаштування системи водовідводу, що складається зі спеціальних споруд і заходів, призначених для перехоплення, відведення і перепуску поверхневої води. Слід зазначити, що заходи з водовідведення впливають на стан безпеки дорожнього руху і рівновагу навколишнього середовища.