Страшна та непоправна за своїми наслідками аварія, яка сталася минулої суботи надвечір на виїзді з селища Летичів, уже встигла сколихнути не лише Хмельниччину, але й усю Україну. Як можна побачити із запису відеореєстратора одного з очевидців дорожньо-транспортної пригоди, який він виставив у мережі Інтернет, на вулиці 50-річчя Жовтня водій джипа «Toyota Prado» на швидкості не менш ніж 120 кілометрів на годину здійснив протиправний і безглуздий за своєю суттю маневр — спробував із правого боку обігнати авто, що рухалося попереду. Очевидно, що саме на узбіччі через високу швидкість позашляховик став некерованим. Його миттєво занесло на зустрічну смугу, де рухався ВАЗ 2106. Неймовірної сили удар перетворив легковик на купу металобрухту. Але найжахливіше, що він не залишив жодного шансу на життя його власникам — 29-річному дільничному інспектору Летичівського  райвідділу міліції Сергію Гульку, його 22-річній дружині Юлії та синочку Данилку, якому виповнився лише 1 рочок та 4 місяці. Вони загинули одразу. Рятувальникам, які прибули на місце події, аби витягти тіла загиблих, затиснуті понівеченими елементами конструкцій авто, знадобилося здійснити деблокування за допомогою аварійно-рятувальних інструментів. Далі вони змили проїжджу частину від залишків пального, щоб не сталося ще й займання.

Свідки стверджують: за кермом «Toyota Prado» був уродженець Летичева Євген Неймак, який холоднокровно залишив місце аварії. Говорять і про те, що він був добряче напідпитку. Родичі й усі, хто знав молоде подружжя, у своєму горі зараз понад усе прагнуть справедливого покарання для того, з чиєї вини в одну мить обірвалося троє життів. Але побоюються, що Феміда, як це дуже часто трапляється у нашому суспільстві, може і цього разу залишитися надто сліпою.
Сьогодні мають відбутися перші судові слухання у цій справі. Хочеться вірити, що люди у мантіях робитимуть об’єктивні та справедливі висновки, а також пам’ятатимуть, що над судом людським завжди верховенствує суд Божий.