Є в Шепетівському міськвідділі міліції своя незвичайна «фішка», тут працює аж три пари братів-близнюків.

Брати Духневичі
Наймолодші за віком і стажем роботи патрульні інспектори брати Духневичі. Максим та Дмитро схожі як дві краплі води. Після служби в Національній гвардії хлопці вирішили присвятити себе службі народу і державі в лавах правоохоронних органів, і пішли навчатися до училища міліції в Чернівцях.
Зазвичай брати патрулюють місто у вечірній і нічний час. Дивуються, що колеги досі плутають їх. Брат завжди готовий постояти за брата, а зважаючи на дивовижну схожість, можуть і прикрити один одного по службі, хоча близнюки запевняють, що своєю схожістю в таких випадках не користуються. Служба є служба. Дивлячись на хлопців, відразу згадуєш про дитячу мрію про брата-близнюка, який би підстраховував тебе у різних складних ситуаціях.
Брати Кравчуки
Звістка про те, що в міськвідділі працюють близнюки ДАІшники змусила усміхнутися. Подумалося, от дивина для водіїв! І справді, Денис та Дмитро Кравчуки пригадали кілька кумедних історій за час служби. Часто порушники правил дорожнього руху, замість виправдань і скандалів, щиро усміхаються, побачивши такий незвичний тандем. «Об’їздив всю Україну, але перший раз бачу, щоб працівники ДАІ були близнятами, та ще й в одному екіпажі», — згадують хлопці слова одного водія-далекобійника. Брати все життя — нерозлийвода: разом навчалися у школі, потім у Донецькому юридичному інституті внутрішніх справ на факультеті ДАІ. Після служби в Хмельницькому повернулися до рідної Шепетівки, де  пліч-о-пліч працюють вже більше шести років.  
Брати Божки  
А ось і найдосвідченіший дует Шепетівського міськвідділу міліції — брати Божки. Олександр очолює міськ-
відділ дільничних інспекторів, а Олег — старший оперуповноважений сектору карного розшуку. В лавах правоохоронних органів брати-близнюки пропрацювали понад 20 років. Жартома кажуть, що за цей час їх вже навчилися розпізнавати і не плутати. А от у дитинстві Божки частенько користувалися ефектом схожості. Вони ще в дитячому садочку зрозуміли свою незвичайну перевагу. Професійні традиції  сім’ї Божків продовжить дочка Олександра, яка зараз навчається в Національній академії внутрішніх справ. З таких гарних прикладів народжуються славні міліцейські династії.
У Шепетівському міськвідділі міліції  тепла та дружня атмосфера, а близнята додають колективу ще більшого відчуття міцного сімейного кола.