У Кам’янець-Подільському національному університеті імені І. Огієнка відкрито нову спеціальність — «Реклама та зв’язки з громадськістю».
Як поінформував завідувач кафедри журналістики факультету української філології та журналістики вишу — доктор філологічних наук, професор Олександр Волковинський, набір студентів на цю спеціальність у Хмельницькій області  відбувається вперше. Після закінчення університету його випускники за цим фахом матимуть можливість працювати креативними керівниками з розробки концепції реклами, спеціалістами по роботі із ЗМІ, менеджерами по зв’язках з громадськістю, організаторами спеціальних  PR заходів, спічрайтерами  та прес-секретарями керівників громадських, політичних та державних установ,  PR-консультантами  в рекламних та консалтингових агентствах, журналістами у ЗМІ.
Приємною новиною для абітурієнтів є й те, що згаданий напрям має фіксовані державні місця. До речі, у цьому році наш університет посів друге місце серед вишів України за кількістю фіксованих державних місць.