Сатанів, що на Городоччині, провів в останню путь 41-річного Віктора Літвінова. Чоловіка мобілізували 3 червня 2014 року. Служив у сьомому батальйоні на базі 19 ракетної бригади. У кінці минулорічного травня приїхав додому, а вже 24 лютого цьогоріч підписав контракт, і пішов служити до Тернопільської артилерійської бригади.
Віктор Іванович мав золоті руки: на війні показав навички майстра з ремонту артилерійської техніки, варив побратимам їсти, бо ж був неперевершеним кухарем.
...А його 16-річна донечка Ганна тільки закінчила одинадцять класів. Так хотіла потішити батька вступом до престижного вишу… Овдовіла дружина, осиротіла ненька, у якої молодшого сина кілька років тому відібрала страшна недуга…

 

 

 

 

 

У Хорошеві Білогірського району поховали Романа Матвійця.
23 липня в Новозванівці Попаснянського району, що на Луганщині, вогнепальне поранення обірвало молоде життя старшого сержанта, заступника командира групи спеціального призначення восьмого окремого полку.
Без батька залишився синочок Іванко, якому у жовтні виповниться лише сім рочків. Не дочекалася чоловіка дружина, сина — мама, внука — бабуся, брата — сестра… А лише півтора місяця тому Роман зустрів своє 27-річчя.
Чоловік з сім’єю проживав в обласному центрі. На вічний спочинок героя повезли у рідне село, де похований батько.