Нещодавно на Кам’янеччині у Колибаївській об’єднаній територіальній громаді завдяки її ініціативному голові Михайлу Желізнику відбулися дві неординарні події, які засвідчили поступ у соціально-економічному розвитку.

У центральній садибі для сільчан урочисто відкрили оновлену амбулаторію сімейної медицини. З цієї нагоди обласна влада подарувала закладу електрокардіограф. А народний депутат України Володимир Мельниченко презентував автомобіль марки ВАЗ Lada 112, який служитиме медикам під час викликів у сусідні села.
— Реконструкція цього об’єкта, — стверджує очільник громади, — стала яскравим прикладом взаємодії всіх рівнів влади, спрямованої на надання якісних медичних послуг населенню.
 А в селі Ходорівці члени громади також урочисто відкрили довгоочікуване реконструйоване під сучасні потреби приміщення пожежного депо.
  Відтак у комунальному підприємстві «МПО Ходорівці» протипожежною охороною опікуватимуться сім професійних рятувальників. За 532 тисячі гривень, виділених з Державного фонду регіонального розвитку,  для депо придбано новий пожежний автомобіль ЗІЛ-131.