22 червня, в День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, у с. Подільське Летичівської територіальної громади відбулося перепоховання останків невідомого солдата часів Другої світової війни.

4158 воїнів навіки залишилися в нашій землі у братських та одиночних могилах. Понад 4 тисячі наших земляків не повернулися до рідних домівок.
У братській могилі с. Подільське знайшли свій вічний спочинок 462 воїни, які загинули при форсуванні річки Південний Буг в ході визвольних боїв краю у березні 1944 року. Тепер тут перепоховано одного з багатьох невідомих солдатів.
За рішенням виконкому Летичівської селищної ради було проведено ексгумацію могили. Виявлені останки воїна та знайдена його саперна лопатка. Було вирішено перепоховати останки воїна до найбільшої на Летичівщині братської могили у с. Подільському, недалеко від річки, під час форсування якої в березні 1944 року загинуло чимало визволителів. Хтось не дочекався з війни свого солдата, який визволяв наш край, населені пункти Летичівської громади від ненависного ворога.
Відправив панахиду за убієнним Благочинний Православної церкви України отець Андрій Смакула. В заході взяли участь заступник Летичівського селищного голови Володимир Пузарецький, секретар виконавчого комітету Летичівської селищної ради Антоніна Савранська, голова організації ветеранів Летичівської та Меджибізької територіальних громад Галина Чекерда, народний хор ветеранів війни та праці «Стежина», староста Руднянського старостинського округу Лідія Малакова, жителі села.
Запалали свічки пам’яті. Хвилиною мовчання було вшановано невідомого воїна й усіх полеглих борців, які ціною свого життя відстоювали мир, свободу і незалежність нашої держави.