Перший заступник Антонінського селищного голови Юрій Кондратюк передав чергову партію «бойових пташок» для захисників, котрі виконують завдання з оборони країни на передових позиціях.

Три квадрокоптера DJI Mavic 3 Enterprise та 6 квадрокоптерів FPV CRTK 7 Pama Mark 4 для військових частин закупила з виділених бюджетних коштів у сумі 399 тис. грн. та передала на звернення військових Антонінська селищна рада.
Ці декілька «пташок» можуть врятувати не одне людське життя українських захисників. 

* * *

Миролюбненська громада постійно здійснює всебічну підтримку Збройних Сил України.  Для двох захисників України – жителів Миролюбненської громади, які боронять нашу державу на передових рубежах — передано два FPV дрони. Ще два FPV дрони передано для військовослужбовця однієї з бригад ЗСУ, який наразі бере участь в запеклих боях на Запорізькому напрямку.  Також, трудові колективи навчальних закладів громади зібрали та передали для предаставника ГО «Захист» Анатолія Потерби харчові продукти та засоби гігієни, які невдовзі буде доставлено воїнам. FPV дрони закуплено коштами трудових колективів закладів середньої освіти, дошкільної освіти, працівників культури та місцевої пожежної команди села Миролюбне.

Слава Україні! Разом до перемоги!