21 квітня свій 95 день народження відсвяткувала жителька села Лисець Дунаєвецької громади — Ксенія Григорівна Степанова.

Доля Ксенії Григорівни була нелегкою. З дитячих років її виховував батько, привчивши доньку до праці. Вона в усьому була вірною помічницею, бо ж роботи в селі завжди вистачало.
Ксенія Григорівна трудилася у місцевому колгоспі. Разом із чоловіком виховали чотирьох дітей. Ювілярку люблять, поважають та завжди підтримують 8 онуків та 15 правнуків, розповідають у Дунаєвецькій міській раді.
Відрадно, що з нагоди славного ювілею привітати іменинницю та її родину завітала заступник міського голови Веліни Заяць — Валентина Чекман.
Безперечно, наші довгожителі — гордість Хмельниччини, бо кожен із них, переживши багато історичних подій, ділиться своєю історією, передаючи неоціненний досвід — як прожити нелегке життя і витримати всі випробування. Так, попри всі виклики, Ксенія Григорівна зберегла в своїй душі доброту і любов, якими й донині ділиться з рідними. Усміхнена й привітна іменинниця раділа гостям і дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань.
Уся дружна Дунаєвецька громада щиро бажає почесній ювілярці зустріти ще не один день народження. А також міцного здоров’я, Божої опіки та щоб кожен день був наповнений радістю.