18 червня зведений загін УМВС області у складі шістдесяти чоловік вирушив на схід України для проведення ротації. Бійців проводжали їхні сім’ї та близькі.

Виступаючи перед колегами та їхніми близьким, начальник обласного управління міліції Микола Семенишин зазначив: «Сьогодні відбувається чергова ротація зведеного загону в зону АТО. Хочу доповісти, що загін повністю забезпечений усіма необхідними технічними, матеріальними та пально-мастильними ресурсами. Хлопці пройшли хорошу підготовку і сьогодні добровільно йдуть захищати цілісність і суверенітет нашої держави. Звертаюся до рідних і близьких: я хочу подякувати вам, не хвилюйтесь, загін гідно виконає свій обов’язок і у повному складі повернеться на рідну землю».
Також Микола Олександрович вручив подяку міському голові Василю Сидору і усій громаді міста за подарований бійцям автобус, який вірно послужить їм під час виконання їхніх зав-дань.
Зведений загін сформований зі спецроти «Богдан», підрозділу «Грифон», міліціонерів області, та районних відділів. Міліціонери прямують до Слов’янська, де, розділившись на дві групи, направляться в міста Добропілля і Сіверськ, де протягом місяця будуть виконувати функції патрулювання і охорони громадського порядку.