Село Драганівка, що на Чемеровеччині, давно не бачило такої кількості людей. На жаль, зібрав їх сумний привід — провести в останню путь свого земляка, учасника АТО сорокаоднорічного Володимира Стефанціва. Місцеві жителі та мешканці сусідніх сіл, стоячи на колінах, віддали шану полеглому бійцю.
«Він був доброю людиною, трудився, не сидів без діла. А коли хтось з односельців просив допомоги — ніколи не відмовляв», — розповів зарічанський сільський голова Володимир Олійник.
Справжнім патріотом та мужнім воїном був Володимир Миколайович. Сумують односельці за своїм земляком. Поховали бійця на місцевому кладовищі.
Вічна пам’ять герою!
Згасла свічка життя ще одного українського патріота — двадцятивосьмирічного Дмитра Філімонова, який загинув захищаючи нашу країну від ворога. Сумує село Залісці, що на Дунаєвеччині, за своїм героєм.
Дмитро Юрійович служив у 2-ому батальйоні 95-ї аеромобільної бригади. Уже мав повернутися до рідного села, переступити поріг отчого дому. Йому залишилося лише кілька тижнів побути у пеклі війни. Хто ж знав, що ангел-охоронець, який беріг хлопця майже рік, цього разу не порятує... Раніше Дмитро проживав із сім’єю брата у рідному селі. Та за підтримки керівництва району і небайдужих людей йому зібрали гроші на власну оселю. От радів би хлопець, бо вже давно мріяв про свій будинок.
Поховали Дмитра Філімонова на місцевому кладовищі у його рідних Залісцях. У нього залишилися батьки і брат.
Тетяна БАБІЙ.