Найближчим часом рота патрульної служби міліції особливого призначення «Богдан» вирушить у зону проведення антитерористичної операції. Богданівці змінять на бойовому посту своїх колег-правоохоронців.


Наразі, розповідають у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в області,  бійці проходять навчання та посилено тренуються. Днями за сприяння заступника голови — керівника апарату Хмельницької облдержадміністрації Лесі Стебло та начальника Державної служби з лікарських засобів в області Ігоря Мілінчука було виділено вісім  ящиків найнеобхідніших медпрепаратів. Серед них протизапальні та антивірусні препарати, перев’язочні матеріали, з яких будуть комплектуватися індивідуальні аптечки для спецпризначенців.
 — Активність та небайдужість громадян просто вражає. Як звичайні люди, так і представники влади й громадських організацій активно допомагають у забезпеченні новоствореної роти усім необхідним: продуктами, ліками, одягом. Дякуємо усім за співпрацю. Наші хлопці не підведуть, — сказав начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний.