Жи­те­лі Кру­пець­кої та Ула­ша­нівсь­кої те­ри­то­рі­аль­них гро­мад зіб­ра­ли та від­пра­ви­ли кар­топлю й ін­ші ово­чі для пот­реб на­се­лен­ня де­оку­по­ва­них те­ри­то­рій — жи­те­лям За­по­ріж­жя.

Збір сіль­сько­гос­по­дарсь­ких про­дук­тів від­бувся за іні­ці­ати­ви сіль­сько­го го­ло­ви Ула­ша­нівсь­кої сіль­ської ра­ди Ми­ко­ли Ги­зим­чу­ка, за під­трим­ки не­бай­ду­жих жи­те­лів гро­ма­ди.
«Жи­те­лі сіл Іва­нів­ка, Жу­ків, Кам’ян­ка, Минь­ків­ці, Хо­ро­вець, Пе­ре­ми­шель, ко­лек­ти­ви Гу­бе­лець­кої гім­на­зії, Хо­ро­вець­ко­го та Минь­ко­вець­ко­го лі­це­їв дружньо зре­агу­ва­ли на пот­ре­бу збо­ру про­дук­тів. Спіль­ни­ми зу­сил­ля­ми вда­ло­ся зіб­ра­ти близь­ко 8 тонн сіль­сько­гос­по­дарсь­ких про­дук­тів, ви­ро­ще­них у влас­них до­мо­гос­по­дарс­твах», — по­ві­до­ми­ла Ула­ша­нівсь­ка ТГ.
Про­дук­ти пе­реп­равле­но до де­оку­по­ва­них районів За­по­різь­кої об­ласті за під­трим­ки Все­ук­ра­їнсь­кої асо­ці­ації гро­мад.
«Щи­ро дя­ку­ємо всім, хто до­лу­чив­ся до збо­ру та від­ванта­жен­ня, особ­ли­ві сло­ва вдяч­ності Жу­ківсь­ко­му та Хо­ро­вець­ко­му ста­рос­тинсь­ким ок­ру­гам. Хай Гос­подь вам сто­ри­цею від­дя­чить за ва­ше ро­зу­мін­ня, доб­ро, під­трим­ку та без­ко­рис­ність. Три­май­мо­ся! Все бу­де Ук­ра­їна!» — заз­на­чи­ли в гро­ма­ді.