з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф та розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна на території громади

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 30 травня 2023 № 565 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2023 р. № 381», формується новий склад Комісії з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф та розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна на території Хмельницької міської територіальної громади. Згідно з пунктом 7 Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф, з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення», до складу комісії входять представники громадськості.
Кандидатури від громадськості можуть висуватися міжнародними та громадськими організаціями, в тому числі антикорупційними.
Заява про висунення кандидатури від громадськості подається відповідно до вимог зазначеного Порядку, на електронну адресу управління з питань цивільного захисту населення і охорони праці <Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.>
У разі коли кількість заяв перевищує граничну чисельність представників від громадськості, висунуті кандидатури включаються до складу комісії у міру черговості надходження заяв, при цьому особи, які мають більше одного року досвіду роботи у сфері будівництва, протидії корупції, внутрішнього аудиту чи моніторингу закупівель, мають переважне право на включення до складу комісії.