Відділ планування діяльності та стратегічного розвитку комунальних підприємств (керівник – Едвард Тришневський) організував для керівників комунальних підприємств мотивуючий тренінг-практикум на тему: «Управління і мотивація з урахуванням психотипів працівників в колективі». Модератор – коуч, бізнес-тренерка Олена Дейна.

Учасники тренінгу отримали корисні поради та знання. Зокрема, розглядали та моделювали основні засади соціоніки. Соціоніка - це наука про закони комунікації в соціумі, яка вивчає процес обміну інформацією між людиною та зовнішнім світом, те яким чином люди сприймають, переробляють і видають інформацію.
«Як керівник, постійно відвідую подібні заходи, адже прагну до вдосконалення та імплементації корисного на практиці. Взаєморозуміння, повага та людяність - запорука здорової атмосфери в колективі. Знаючи соціоніку, ми можемо правильно підбирати оточення, краще розуміти людей, а найголовніше - розуміти себе та свої бажання. Ця наука дає можливість знайти своє Я, а хіба це не найголовніше? Ми часто відчуваємо вигорання та нам здається, що все не так. Але й так само часто ігноруємо свої справжні здібності та думки. Тож запорукою колективного розвитку є постійна взаємопідтримка та взаємодопомога, які варто постійно розвивати та заохочувати! Спільними зусиллями вдосконалюємо менеджмент та наближаємо Перемогу!» - поділився своїми враженнями учасник тренінгу-практикуму, директор ХКП «Електротранс» Сергій Бобух.
Захід проведено у рамках реалізації Програми підвищення ефективності роботи та стратегічного розвитку комунальних підприємств Хмельницької міської територіальної громади на 2023-2024 роки.