Нещодавно деражнянські військові з передової передали синьо-жовтий прапор із своїми підписами першому заступнику начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергію Тюріну та єпископу Хмельницькому і Кам’янець-Подільському Павлові Юристому під час чергової поїздки на схід на знак вдячності за постійну допомогу та підтримку.

“Почесну місію передачі українського стягу здійснили разом із благочинним Православної церкви України митрофорним протоієреєм Петром Байдою”, — наголосив Деражнянський міський голова Андрій Ковпак.
Отож знамено отримали справжні патріоти —  волонтери, які за покликом серця і з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну в різний спосіб допомагають воїнам.
Зокрема, традиція передачі прапора із найкращими побажаннями від наших захисників — це насамперед висловлення вдячності та шани за допомогу їм вистояти на фронті й відвойовувати українські землі від путінської орди. А ще — своєрідне нагадування усім, що наші бійці Збройних сил України щосекунди ведуть важку боротьбу з рашистськими окупантами, тож наше завдання —  тримати тил!
Слава нашим Героям!