9 учасників міжнародної організації «Blue Knights» («Сині лицарі») – некомерційного братського клубу мотобайкерів, який складається з активних співробітників правоохоронних органів у відставці - зустріли представники Славутської міської влади та відділу поліції. Міський голова Славути Василь Сидор подякував учасникам делегації за візит, благодійну діяльність на теренах України та активну допомогу українським воїнам.

«Сині лицарі»  – найбільший мотоциклетний клуб в світі, який налічує близько 20 тис. учасників. Байкери пропагують здоровий спосіб життя, братерський дух тощо. Другий напрямок роботи – це надання гуманітарної допомоги незахищеним верствам населення, підтримка освітньої галузі.

Засвідчив свою повагу до колег-правоохоронців начальник обласної поліції Микола Семенишин. Микола Олександрович додав, що це вже п’яті відвідини учасниками клубу «Сині лицарі» Хмельниччини.

Вихованці Будинку дитячої творчості та Дитячої школи мистецтв організували гостям насичену українським патріотизмом пісенно-танцювальну програму, яка вразила гостей національним колоритом.