Військовослужбовці батальйону територіальної оборони області отримують допомогу від земляків
Трудові колективи підприємств, установ та організацій області долучилися до благодійних заходів з метою фінансової та матеріальної підтримки воїнів Збройних сил України, добровольців Національної гвардії, службовців Міністерства внутрішніх справ України.
За сприяння голови обласної ради Івана Гончара закуплено і доставлено за місцем дислокації для потреб бійців 80 бронежилетів четвертого рівня захисту та  50 касок. Окрім того, після звернення до очільника облради керівника організації «Громадська оборона» Віктора Кліща, було зібрано майже 10 тисяч гривень на придбання тепловізора. Більшу частину коштів надав особисто Іван Гончар, долучилися до цієї благодійної акції й працівники виконавчого апарату обласної ради, підприємці та громадськість міста. Зокрема, ПАТ «Хмельницькобленерго» для військовослужбовців батальйону територіальної оборони області надало військову амуніцію, намети, постільну білизну, одяг, комп’ютерну техніку, українську символіку, продукти харчування, пальне, електронні засоби тощо. Окремими закладами обласної комунальної власності передано майно у тимчасове користування для потреб військових. Так, закладами освіти та охорони здоров’я надано майже 700 одиниць комплектів білизни.
    Днями виявили бажання взяти участь в антитерористичній операції 180 добровольців з Полонського і Шепетівського районів та міста Хмельницького, які наразі передислоковані у місто Старобільськ Луганської області.