Інколи і не замислюєшся, якою бідою може повернутися  чергова поїздка в рейсовому автобусі. Пасажири, які їхали за маршрутом № 9 у Хмельницькому із Лезневого в центр, й гадки не мали, що їх чекає. Та раптом транспорт, ще з нез’ясованих причин, різко полетів по крутому спуску і зупинився у  кюветі. Наслідки трагічні: загинула одна людина, водій та 29 пасажирів, з них одна дитина, отримали тілесні ушкодження різної тяжкості. Про цю подію до служби порятунку «101»  повідомили місцеві мешканці, які не залишилися байдужими до чужого горя..
За лічені хвилини прибули міські пожежно-рятувальні підрозділи  та частини аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС, які  визволили водія, затисненого металевими конструкціями автобуса, та евакуювали потерпілих до карет швидкої допомоги.  Тут же, на місці аварії, психологи  служби надзвичайних ситуацій допомагали постраждалим та їхнім родичам.
33 рятувальники, 12 екіпажів швидкої допомоги, оперативна група головного управління ДСНС області, оперативні групи УМВС, прокуратури та  УДАІ працювали злагоджено та професійно. Якщо говорити про дії рятувальних служб відверто, то, зрозуміло, — це їхній обов’язок,  який вони завжди виконують фахово, бо ж для них — людське життя понад усе.
P. S. Про причини аварії та самопочуття постраждалих ми повідомимо у наступних номерах газети. Наразі триває слідство.