Нещодавно відбулася зустріч, за сприяння Асоціації народних депутатів України та її віце-президентом Володимиром Крижанівським, з представниками Естонії, Литви, Латвії. 

Міський голова Кам’янця-Подільського зазначив, що місто плідно співпрацює з містами Балтії, зокрема з Укмерге (Литва), Лівани (Латвія) і висловив сподівання, що невдовзі і в Естонії для нашого міста знайдеться нове місто-побратим.
Члени делегації, до якої увійшли президент Клубу підписантів Акту проголошення незалежності Литви  Біруте Валіоніте, канцлер Клубу підписантів Акту про незалежність Литви Ірена Андрукайтене, президент Клубу підписантів Латвійської декларації від 4 травня Велта Чеботаренок,  віце-президент Клубу підписантів Латвійської декларації від 4 травня Гунарс Клінджанс,  член Клубу підписантів Акту Естонії від 20 серпня Енн Тупп, член Клубу підписантів Акту Естонії від 20 серпня Андрус Рісткок, були щиро вражені силою духу українців, адже на свої очі, перебуваючи у багатьох містах України, поряд зі зруйнованими школами, садочками від ворожих бомб, споглядали зведення нових дитячих закладів, реабілітаційних центрів..

«Ми бачили, як ви вшановуєте стоячи на колінах кожного загиблого військового. Вас не можливо здолати. Тому Україна, Польща, Литва, Латвія та Естонія мають єднатись у свої безпекові та культурні союзи. Маємо одного ворога, який загрожує нам усім», -  зазанчили гості міста.