Відомо, що війна оголює всі виразки суспільства. Уся гниль, як кажуть, вилазить на його поверхню. Тож завдяки принциповості журналістів на гарячому впіймали не одного керівника центрів комплектування, тобто військкоматів. Знайшовши золоту жилу, “комісари” взялися вершити долі простих смертних, тобто їх на фронт без розбору. А власників набитих гаманців — милувати. Словом, відмазували від обов’язку захищати Батьківщину. Отож у дружин, родичів цих вершителів доль з’явилася елітна нерухомість та автомобілі за мільйони “зелених”. Таке “монтекрістовське” озолочення обурило суспільство. Прийшло прозріння Президенту, і його вказівку Валерію Залужному — усіх воєнкомів відрядити на фронт, а фронтовикам очолити центри комплектування, — схвалив народ.

Пане Президенте, у соцмережах знайдете ще одну підказку, де взяти бійців для прориву. Українці рекомендують бригади наступу утворити із: суддів; прокурорів (11205 осіб); з поліціянтів (35800 чол.); внутрішніх військ (33 000 особового складу); есбеушників (33500 чол.). Ще б на підмогу згодилося кілька бригад наступу з депутатів усіх рівнів, сотні бригад наступу із чиновників. Здебільшого це навчені, підготовлені люди, а головне, що всі вони щиро люблять Україну, отримують пристойні зарплати з держказни. А ще, чесно кажучи, відсутність їх на своїх робочих місцях абсолютно не позначиться на міцності тилу.
Нарешті скресла крига у питанні надання Україні літаків F-16. Слідом за Нідерландами, які оголосили 20 серпня про передачу 42 повітряних судин, Данія теж вирішила передати ЗСУ ще 19. Безсумнівно, не без надлюдських зусиль Зеленського сталися ці архіважливі події. На все це посол рассєї пригрозив Данії, що, мовляв, Європа розширює ескалацію. На що йому відповіли, що загарбницька, варварська війна кацапів на знищення України не йде в жодне порівняння з так званою “ескалацією”. Адже рашисти рівняють із землею села й міста, вбиваючи тисячів українців. То виходить нам не потрібно себе захищати? Нахабства, зухвалості тут кацапам не позичати. Очманілі від своїх спецпропагандонів, вони нагадують потвор, які переконані у своїй винятковості та добрі, які несуть світу своїм трупним “русскім міром”. Шкода, що ця рашистська чума вийшла за межі московських боліт і відібрала розум і в деяких українців. Адже судіть самі, останнє бомбардування Хмельниччини, трагедія у Чернігові і в цей час прихильники УПЦ МП, збившись в отару так званих паломників, із Кам’янця-Подільського через територію Чемеровецької, Сатанівської, Волочиської ТГ нагострилась до Почаївської лаври. Приміром, Волочиська міська ТГ на позачерговій сесії депутатів прийняла рішення заборонити хрестоходцям топтати їхні населені пункти. По допомогу звернулися до місцевого відділу поліції. Цікаво те, що перед початком цього хрестоходіння працівники центру комплектування вручили дужим молодикам, які взялися здолати понад сотню кілометрів із нелегкою релігійною атрибутикою, повістки. І дуже правильно, адже Україна живе за законами війни. І ці масові походеньки є не чим іншим, як ідеологічним заходом на підтримку нехриста кіріла і його кривавих попів, які закликають знищити Україну і вбити побільше нас.
І врешті-решт ще одне. У нас немає дня, що Україну ось-ось прийматимуть то в НАТО, то в ЄС. Але народ розуміє, поки Президент не очистить країну від корупції, носіїв яєць по 17 грн. за штуку, закупівельників солом’яних бронежилетів, коломойських, фірташів, боголюбових, суркісів, пінчуків, які привласнили економіку України, поки все награбоване ними не націоналізують, поки судді з кількома сотнями тисяч гривень місячної зарплати братимуть хабарі і т. д., ніколи нашу державу європейська родина не захоче бачити як рівноправного члена альянсу. Скажіть, будь ласка, ви хотіли би, щоб ваша родина взяла до себе жити якогось хабарника, корупціонера чи злодія? Звісно ж, ні!