Студенти першого курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова відвідали міську раду. Під час першої частини екскурсії директор Музею історії міста Хмельницького Галина Барабаш ознайомила молодь з історією будівлі міської ради, розповіла про очільників нашого міста та їх внесок у розвиток обласного центру.

Під час другої частини із студентами спілкувалася керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій.
Юлія Сергіївна ознайомила молодь із зеленою та сесійними залами, розповіла про заходи, які там відбуваються.
«В зеленій залі проходять засідання виконавчого комітету, депутатських комісій, прийом іноземних делегацій, а в сесійній – працюють депутати під час пленарних засідань», - зазначила Юлія Сабій.
Під час екскурсії студенти більше дізналася про роботу депутатів міської ради, їхні обов’язки, роботу структурних підрозділів Хмельницької міської ради.
Окремо Юлія Сабій зупинилася на можливості проходження стажування в міській раді для молоді. До 15 жовтня можна заповнити анкету та пройти співбесіду, щоб випробувати власні сили в місцевому самоврядуванні.
Під час спілкування керуючий справами виконавчого комітету закликала молодь бути активною та брати на себе відповідальність, навчатися та розвиватися, волонтерити та долучатися до діяльності громадських організацій і найголовніше – не бути байдужими.