Тотальне враження штабу Чорноморського флоту кацапні у Севастополі, погодьтеся, просто бальзам на душу українців. Адже ліквідовано 34 офіцери, а 105 окупантів поранено. Услід за русскім кораблем пішов і їхній головний бос та рідкісний негідник Віктор Соколов. Саме за його наказами з акваторії Чорномор’я запускалися ракети на українські міста, лікарні, школи, соціальну та економічну інфраструктуру. За висновками експертів будівля штабу рашистів не підлягає відбудові. Отож завдання перенести війну на кацапські території і окуповані ними, щоб вони на власній шкірі відчули те, що ми з вами уже другий рік війни зносимо, реалізується.

Ще новина: за командою московського карлика кремлівські блазні оголосили в розшук голову Міжнародного кримінального суду Петра Хофманського. Нагадаємо, що цей москальський жест на якусь там велич почався із 17 березня 2023 року, коли Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт бункерного діда і уповноваженої у справах дітей рф марії львової-бєлової. Їм інкримінують скоєння воєнних злочинів, а саме вивезення українських дітей на москальщину. Президент США Джо Байден заявив, що ордер на відправку карлика у буцегарню цілком виправданий за скоєння ним воєнних злочинів.
Останнім часом, на жаль, зіпсовані стосунки України з Польщею закінчилися створенням транзитного коридору для вивозу сільськогосподарських продуктів через територію західного сусіда. Польський прем’єр Матеуш Моравецький заявив, що його країна нині зосереджена на переозброєнні власної армії, тому не надає нам військової допомоги. У наших сусідів вирують пристрасті навколо виборів 15 жовтня ц. р. Кожна партія хоче привернути до себе побільше прихильників. Уже дійшло до того, що днями українському посольству у Варшаві виставили рахунок на сто мільярдів злотих за допомогу Польщі Україні... Отакої! Люби, Боже, правду, але що варті ті гроші проти втрати десятків тисяч українців, які захищають не лише свою землю, а й, безсумнівно, Польщу від північної орди. Ще цікава деталь. Коли були підписані безпекові гарантії для України першими сімома європейськими державами і США, Польща утрималася і не стала підписантом цього важливого документа. Навіть і сьогодні, коли його підтримали уже 30 країн, Польща знову промовчала. Будемо відверті, але неодноразово польські політики наголошували, що Україна і Польща були і залишаються конкурентами з багатьох економічних, політичних та історичних питань. Звісно, що такі непорозуміння між двома європейськими сусідами це теж, даруйте, бальзам на душі московських зайд.
І насамкінець про віщунство Голови Верховної Ради України Р. Стефанчука з приводу голосування за закон, який би заборонив діяльність церков московського патріархату. Мовляв, він не знайде законодавчої підтримки більшості. Ну й що? Тоді люди самі побачать залишки шуфричів, новінських, ківи тощо. Словом, тих щурів, які звили кубла у вищому законодавчому органі України. А взагалі, погодьтеся, що московську попню потрібно було гнати в шию з України ще на зорі її незалежності. То не мали б такого клопоту з носіями ворожої ідеології, яку несуть в Україні вірнопіддані московського диявола з хрестом на грудях “кірілушки”, який і донині закликає до геноциду нашого народу, знищувати і малих, і старих.