Із такими словами перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін звернувся до працівників Ярмолинецького центру розвитку дитини, в якому відбулося відкриття чергового класу безпеки. 

Він облаштований в оновленому укритті навчального закладу, тому з користю служитиме діткам громади. Укриття зручне не лише для малечі, а й для вчителів, обладнане усім необхідним – наочним приладдям з основ безпеки життєдіяльності, ігровими зонами, спальними місцями, санвузлами та навчальними засобами. Відтак діти знатимуть, як захистити себе, особливо у воєнний час.
«Всі ми прагнемо якнайшвидшої Перемоги. російський агресор не полишає зусиль знищити нашу державу, та ми незламні, вперті й сміливі, боремося за свою незалежність і свободу. Допомагаємо фронту, захисникам, піклуємося про наших дітей, – зауважив Сергій Григорович. – На сьогодні якісні укриття є в переважній більшості навчальних та дошкільних закладів області. Важливе завдання громади Хмельниччини – захистити життя і здоров’я дітей під час терористичних ракетних атак ворога. А ще важливішим є навчити діток правил безпеки, розуміти, що треба робити, як діяти, як не розгубитися у критичній ситуації».
Принагідно Сергій Тюрін вручив діткам подарунки у вигляді іграшок та побажав їм мирного дитинства.