Сьогодні відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб. Учасники обговорили стратегічний та операційний плани діяльності ради: визначення основних досягнень та проблемних питань, визначення функцій ради у прикладному аспекті.

Керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради, заступник голови Координаційної ради Юлія Сабій наголосила на належній співпраці та взаємодії Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб та Координаційної ради з питань розвитку та підтримки волонтерської діяльності на території Хмельницької міської територіальної громади та запропонувала проведення спільного засідання.
Регіональна координаторка Міжнародного благодійного фонду «Партнерство кожній дитині» в Хмельницькій області Ірина Столярчук акцентувала увагу на патронатному вихованні в умовах війни для внутрішньо переміщених осіб, адже патронат над дитиною — це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.