Говорили про співпрацю в різних галузях: культурній, спортивній, освітній тощо. Окремо зупинилися на темі підтримки угорським народом українців в боротьбі проти окупанта та домовилися про співпрацю у відкритті Почесного консульства Угорщини в місті Хмельницькому.

«Ми вдячні європейським країнам та урядам за підтримку України і хочемо, аби таку підтримку ми відчували на всіх рівнях і від Угорщини. Для нас подекуди буває трохи незрозумілою позиція уряду Угорщини, коли блокується допомога Україні, коли звучать заяви, які на нашу думку, не мають проукраїнського сенсу. Ми хотіли б налагодити партнерські стосунки з одним із угорських міст, але зараз таке бажання поставлено на паузу.
Ми хотіли б, аби пан Посол доносив ці думки. Українців болить за не завжди зрозуміле ставлення до нас. Ми за це переживаємо, бо щиро віримо в підтримку угорцями України та українців, до яких в дім прийшла терористична держава. Вважаємо, що це зло має бути покараним і такі речі в сучасному світі є неприпустимими», - зазначив міський голова Олександр Симчишин.
Зі свого боку Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Антал Хеізер розповів про гуманітарну підтримку українців від початку повномасштабного вторгнення. Пан Посол наголосив, що відкриття Почесного консульства Угорщини в місті Хмельницькому сприятиме співпраці не лише у культурному, а й в економічному напрямах.