Відділ підтримки ветеранів війни та їхніх сімей відкрили при Хмельницькій районній військовій адміністрації. З початком повномасштабної війни потреба в підтримці тих, хто боронив українську землю від рашистської нечисті, стає все злободеннішою. І можливість надати цим людям і їхнім сім’ям відчутну допомогу — це реальний крок назустріч.

 — Новостворений відділ стане своєрідним хабом, де надаватиметься супровід захисникам, їхнім сім’ям з усіх питань, — коментує голова Хмельницької РВА Анатолій Катеринчук. — Прагнемо, щоб це був хороший комунікаційний майданчик, щоб наші ветерани змогли отримати соціальну, юридичну, психологічну підтримку, щоб усі проблеми, які з’являються в повсякденному житті, розв’язувалися з нашою допомогою.
 Під час відкриття відділу для ветеранів був укладений меморандум про співпрацю поміж Хмельницькою районної військовою адміністрацією і БО «Захисти Хмельниччину», ГО «Легіон нескорених», колективом безоплатної правової допомоги Хмельниччини, Головним управлінням Пенсійного фонду в області, Хмельницьким обласним центром зайнятості. Об’єднані зусилля, каже Анатолій Катеринчук, сприятимуть більш ефективній роботі з ветеранами.
Юристи, психологи, представники соціальних служб, громадських та інших організацій хочуть бути максимально корисними для наших захисників і захисниць.
Відділ підтримки ветеранів війни розмістився на вулиці Пилипчука, 17/1 у Хмельницькому. Він працює із понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00 години. Телефонувати можна за номером: 073-755-30-55.
 Самостійний структурний підрозділ із питань ветеранської політики об’єднав спеціалістів, які пройшли відповідне навчання, які набувають у процесі роботи нових знань і прагнуть уміло та професійно відповідати на всі виклики часу. Тим, хто зіткнувся з проблемою полонених, безвісти зниклих, хто має проблеми з оформленням виплат, інші, можна звертатися до відділу, щоб отримати конкретну допомогу.
 — Допомога ветерану — честь для нас. Під таким гаслом ми відкрили відділ підтримки ветеранів і хочемо, щоб він сповна відповідав нашим задумам і прагненням надати руку допомоги тим, хто виборює мир в Україні, — каже Анатолій Катеринчук.